Om Os

Om Susse Ehrhorn.
Velkommen til ejendomsmæglerfirmaet Susse Ehrhorn.
Mit firma er et uafhængigt og selvstændigt ejendomsmæglerfirma, som er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening og Danske Selvstændige Ejendomsmæglere. Firmaet er privatejet og jeg er kun mig selv.
Jeg har været selvstændig ejendomsmægler siden 1991 og tidligere været ansat i et kædefirma. Jeg har stor ekspertise inden for køb og salg af boliger, ligeledes har jeg megen erfaring med salg af dødsbo ejendomme og holder mig hele tiden ajour med gældende lovgivning via uddannelse.
Når I sælger bolig igennem mit firma, så er jeg omdrejningspunktet i jeres bolig handel fra A-Z. Det giver TRYGHED for alle parter, at jeg kender boligen ned til mindste detalje. Jeg er med i jeres bolighandel fra start til slut og slipper jer ikke før end jeg har overdraget nøglerne til den glade køber og vi sammen har aflæst målerne.
Mine sælgere giver mig 10 ud af 10 mulige stjerner - altså STOR kundetilfredshed...!
Jeg vil også meget gerne indfri jeres forventninger til et positivt bolig salg og sælge jeres bolig til et stort 10 tal.
Kontakt mig derfor allerede i dag, så er jeres bolig godt på vej til at blive solgt - og det oven i købet til et MEGET fair salær.
Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S. Telf. 70253666


lynsøg
kontakt
Svenstrupvænget 5A
5260 Odense S
 
Telefon:
+45
 6592 0201
CVR nummer:
33083610
 
 
Åbningstider:
Alle ugens dage
Efter aftale
Nyeste: