Sælg Bolig

Jeg kan sælge din bolig - hurtigt - nemt - og problemfrit.
Når du sælger din bolig igennem mit firma. Får du først og fremmest en god oplevelse og en problemfri handel.
Jeg er omdrejningspunktet i jeres bolig handel fra  A - Z. Efter snart 30 år i branchen, ved jeg hvad jeg taler om, og med min store ekspertise står jeg klar til at hjælpe jer døgnet rundt - 24-7.
Jeg varetager udelukkende jeres interesse i at få boligen solgt. Det er mig, som kender jeres bolig ned til mindste detalje og I skal ikke igennem flere instanser, når I ringer og forespørger eller blot skal have et godt råd. Det giver TRYGHED for alle parter.
Jeg er med fra start til slut og slipper jer ikke førend nøglerne er overdraget til den glade køber og vi sammen har aflæst forbrugsmålerne.
Mine sælgere giver mig 10 ud af 10 mulige stjerner på Boligsiden - altså STOR tilfredshed. I kan trygt sætte jeres bolig til salg hos mig, så vil jeg også indfri jeres forventninger til jeres bolig salg til et stort 10 tal.
Jeg har et stort køber kartotek til boliger i Odense M - gerne nogen som kræver en del istandsættelse. Ligeledes søger jeg boliger i Odense C, Odense SV, Odense  S og Odense SØ. Det gælder både villaer og rækkehuse.
Ligeledes er jeg ekspert i salg af dødsboer.
Kontakt mig derfor allerede i dag, så er jeres bolig godt på vej til at blive solgt - og det oven i købet til et MEGET fair salær.


lynsøg
kontakt
Svenstrupvænget 5A
5260 Odense S
 
Telefon:
+45
 6592 0201
CVR nummer:
33083610
 
 
Åbningstider:
Alle ugens dage
Efter aftale
Nyeste: